BUCKA VÁROSRÉSZ SZENNYVÍZCSATORNÁZÁSA ÉS A SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEP BŐVÍTÉSE
MENÜ
Kezdőlap
Köszöntő
A projekt hírei
Ütemezés
Projekt jelentések
Vélemények
Partnerek
Linkek
Önöknek készül!
Szerződések
Kapcsolat
Buckacsatorna főoldalKÖSZÖNTŐ


Sok szeretettel köszöntöm a Bucka csatorna megújult honlapján. Az előkészítés után – melynek információit továbbra is megtalálhatja az Első forduló címszavakkal minden témánál – elérkezett a megvalósítás ideje! A kivitelezés a Bucka Városrész területén és a Szennyvíztisztító telepen egyaránt elkezdődött. A végleges tervek elkészítése és a hatóságokkal, szolgáltatókkal való egyeztetés folyamatos.
A beruházás kézzel fogható mozzanatai nap, mint nap Önöknél is érezhetőek lesznek, de így már hamarosan Önök is élvezhetik annak előnyeit a kivitelezés kellemetlenségeinek ellenére.
Remélem, sok hasznos információt talál ezen az oldalon is, illetve szívesen osztja meg véleményét velünk, a projekttel kapcsolatban. Célunk a Bucka csatorna projekt bemutatásán túl, hogy naprakész információkat nyújtsunk terveinkről a város lakosságát közvetlenül érintő feladatainkról.
A település életében nagy fordulatot hoz Szigetszentmiklós fejlesztése a „Szigetszentmiklós, Bucka Városrész Szennyvízcsatornázása és a Szennyvíztisztító Telep Bővítése” című KEOP-1.2.0/09-11-2011-0014 azonosító számú pályázatnak köszönhetően.
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból valósul meg.
Hasznos böngészést kívánok!


Szabó József
polgármester